CORRECTIEWERK

De Nederlandse taal in al haar kleuren en vormen, het is een passie als geen andere. Schrijf je zelf ook graag, maar weet je niet of je teksten taalkundig kloppen? Anke kijkt ze graag voor je na op taal-, tik- en spelfouten. 

EEN VAT VOL KENNIS

Na het behalen van een bachelordiploma in de Toegepaste Taalkunde schoolde Anke zich nog verder bij met o.a. de opleiding 'Teksten Corrigeren' van Chinouk Thijssen. Je mag er dus op vertrouwen dat je teksten vakkundig gecorrigeerd worden.

EEN PASSIE VOOR TAAL

Toen ze twee was, zat Anke al met haar neus in de boeken. Daar werd ze rustig van. Dat geldt nog steeds, en die voorliefde voor taal maakt haar een getrainde en gepassioneerde corrector. Ze helpt je dan ook maar al te graag om jouw teksten naar dat volgende niveau te tillen!

NEEM CONTACT OP!

Wil je meer info, ben je nieuwsgierig of wil je gewoon even gezellig keuvelen over de geneugten van zinsontleding? Neem contact op! We horen het graag.

DE WERELD WIL VAN JE HOREN!

Jij hebt heel wat te vertellen! Laat je niet tegenhouden door de angst om fouten te maken. Laat je tekst, folder website of boek corrigeren, zodat je hem vol vertrouwen de wereld in kan sturen!

Laat me weten wat voor een tekst je nagekeken wil hebben, en om hoeveel woorden het gaat. Met veel plezier maak ik een offerte op maat. Je krijgt je tekst snel en vakkundig gecorrigeerd terug, zodat je jouw boodschap met iedereen kan delen.

44288436_245168003018810_116408670588449

POSTDUIF

©2018 by Anker.